Terug

Volg Hart van Nederland

Treinen rijden niet meer, vanaf deze tijd wel weer

Reizen

31 dec 2023, 20:13

Het is 20.00 uur geweest, dus rijden de treinen van de NS en Arriva niet meer in verband met de jaarwisseling.

Uitzondering is het NS-nachtnet tussen Utrecht en Rotterdam, met extra stops op Amsterdam Bijlmer en Amsterdam Sloterdijk. Op nieuwjaarsochtend rijden er ook gewoon "vroege treinen" van de NS naar Schiphol vanuit Lelystad, Amersfoort Centraal, Alkmaar en Hoorn.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Ook is er voor het eerst in de nieuwjaarsnacht een nachtverbinding tussen Haarlem en Amsterdam Centraal.

Zo laat start het weer op

De NS start de dienstregeling op nieuwjaarsdag weer rond 10.00 uur op. Arriva rijdt op 1 januari een zondagsdienstregeling.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.