Terug

Volg Hart van Nederland

Man (65) uit Winterswijk overleden na botsing met vrachtwagen, vrouw gewond

Ongeluk

3 juli 2024, 20:45

Door een verkeersongeval in het Winterswijkse buurtschap Miste is woensdagmiddag een 65-jarige inzittende van een auto om het leven gekomen. Een vrouw van 65, die ook in de auto zat, is gewond geraakt.

Beide slachtoffers komen uit het Gelderse Winterswijk. Het ongeluk gebeurde even voor 16.30 uur op de Misterweg. De auto was in botsing gekomen met een vrachtwagen.

De chauffeur van de vrachtwagen, een 38-jarige man uit Aalten, is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.