Terug

Volg Hart van Nederland

Jongen (17) bewusteloos geslagen tijdens Koningsnacht in Goes

Jongen (17) bewusteloos geslagen tijdens Koningsnacht in Goes

112

27 apr 2022, 16:14

Tijdens Koningsnacht is in Goes is afgelopen nacht een 17-jarige jongen bewusteloos geslagen, meldt de politie woensdag. Het slachtoffer moest naar het ziekenhuis. De dader is nog niet gepakt, maar er zijn wel camerabeelden van de zware mishandeling.

De toetakeling gebeurde even na 4.00 uur op de Grote Markt, in het centrum van de Zeeuwse plaats. De politie zegt dat de dader en het slachtoffer mogelijk ruzie met elkaar hadden. De tiener werd zo hard geraakt dat hij bewusteloos raakte. De toegesnelde hulpdiensten hebben hem met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Na de zware mishandeling maakte de dader zich uit de voeten. Volgens de politie zijn er camerabeelden van het incident. Daarop is te zien dat hoe een jongeman zich over het slachtoffer ontfermt. Deze jongen zou door de dader geduwd zijn. De politie roept getuigen op om zich te melden en is ook op zoek naar foto's en filmpjes van de toetakeling.

Hart van Nederland/ANP

Beeld ter illustratie

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.