Terug

Volg Hart van Nederland

Zwaargewonde na val van vier hoog in Den Haag, verdachte aangehouden

112

9 mrt 2023, 21:54

Een persoon is donderdagmiddag zwaargewond geraakt bij een val van de vierde verdieping van een flat in Den Haag. De politie heeft één verdachte aangehouden.

Het incident gebeurde rond 16.45 uur bij een flat aan de Boekweitkamp. Naast de politie kwamen drie ambulances en een traumahelikopter ter plaatse. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Wat er precies heeft plaatsgevonden is vooralsnog onduidelijk. De politie laat weten dat ze één persoon hebben meegenomen naar het bureau.

Beeld: Regio15

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.