Terug

Volg Hart van Nederland

Zwaargewonde man gevonden op straat in Huizen

112

5 jan 2024, 06:44

Een man is donderdagavond zwaargewond geraakt in het Noord-Hollandse Huizen. Het slachtoffer werd rond 22.00 uur gevonden op het Oude Raadhuisplein en is met ernstig letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Vermoedelijk is er sprake van mishandeling, meldt een politiewoordvoerder. Er is nog niemand aangehouden. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

ANP

Beeld: HFV

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.