Terug

Volg Hart van Nederland

Zwaargewonde door schietincident Roosendaal is 27-jarige man

Zwaargewonde door schietincident Roosendaal is 27-jarige man

112

24 apr 2023, 16:29

De man die zondagavond zwaargewond raakte bij een schietincident in het Roosendaal (Noord-Brabant) is een 27-jarige zonder vaste woon- of verblijfplaats, dat meldt de politie. Hij kan vanwege zijn toestand nog niet worden gehoord, dus zijn rol bij het incident is niet bekend. De dader is nog steeds voortvluchtig.

Rond 18.30 uur kreeg de politie een melding van schoten aan de Diamantdijk. Diezelfde avond meldde de zwaargewonde man zich in het ziekenhuis. Bij het incident werden een woning en een geparkeerde auto per ongeluk geraakt.

Signalement dader

Ter plaatse spraken de agenten buurtbewoners. Aan de hand van hun aanwijzingen werd een auto op de Boulevard Antverpia aangetroffen die mogelijk iets te maken heeft met het incident. Deze is in beslag genomen. Ook verspreidde de politie een signalement van een man die bij de auto gezien was, hij wordt momenteel gezocht.

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.