Terug

Volg Hart van Nederland

Vrouw komt om bij zwaar ongeluk op A2 bij Nieuwegein, meerdere personen slaan op de vlucht

Vrouw komt om bij zwaar ongeluk op A2 bij Nieuwegein, meerdere personen slaan op de vlucht

112

24 dec 2020, 06:25

Een vrouw is woensdagavond om het leven gekomen door een groot ongeval op de A2 ter hoogte van Nieuwegein (Utrecht). Daar kwamen tegen het einde van de avond meerdere auto's met elkaar in botsing. De weg werd in beide richtingen afgesloten, nadat in een van de betrokken voertuigen jerrycans werden gevonden met daarin een onbekende vloeistof. Die bleek achteraf niet gevaarlijk. Volgens de politie zijn inzittenden van een van de auto's weggerend. De politie kan niet meedelen of zij in het voertuig zaten met de jerrycans. https://twitter.com/PolitieUtrecht/status/1341915677255491586

Vijf auto's betrokken

Of er andere mensen gewond zijn geraakt, is niet bekend. Wel werd de hulp van een traumahelikopter ingeschakeld. Volgens een woordvoerster van de veiligheidsregio zijn ongeveer vijf personenauto's bij het ongeluk betrokken. Zeker twee auto's raakten zwaar beschadigd. De A2 gaat pas open zodra de politie de toedracht heeft onderzocht en Rijkswaterstaat reparaties heeft uitgevoerd. Het verkeer dat door het ongeval vaststond, is weggeleid. Ook een politiehelikopter hing boven de snelweg. Donderdagochtend is de A2 nog lang afgesloten vanwege reparatiewerkzaamheden. Rijkswaterstaat twittert onder meer dat een deel van de vangrail moet worden opgelapt. https://twitter.com/RWSverkeersinfo/status/1342021737475674113 ANP Beeld: Koen Laureij

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.