Terug

Volg Hart van Nederland

Zoon bewaarde overleden vader in vrieskist om nog met hem te kunnen praten: 'Ik wilde hem niet kwijt'

112

8 mei 2023, 21:21

De zoon die zijn 101-jarige vader na zijn dood anderhalf jaar lang in een vriezer bewaarde, heeft met een verslaggever van de regionale omroep L1 gesproken. "Ik wilde hem niet kwijt. Anders zou ik hem missen", zegt hij.

De politie heeft zaterdag het lichaam van een man gevonden in een diepvries in een woning aan de Mansholtstraat in Landgraaf. De politie nam een kijkje in de woning na een melding. De man is een natuurlijke dood gestorven en niet via een misdrijf om het leven gekomen, meldt de politie.

In deze woning werd het lichaam gevonden:

Huis waar het lichaam in de vriezer lag
0:40
Huis waar het lichaam in de vriezer lag

De regionale omroep L1 vertelt aan Hart van Nederland dat de 82-jarige zoon van de overledene - die in het huis woont - het lichaam bewaard heeft in de vriezer. Een verslaggever sprak met de man. De hoogbejaarde zoon vertelde dat hij zijn vader in de vrieskist legde zodat hij 'nog met hem kon praten'. 

L1 vertelt aan Hart van Nederland wat de zoon tegen de regionale zender zei:

L1-verslaggever vertelt over gesprek met zoon
1:28
L1-verslaggever vertelt over gesprek met zoon

Beeld: Track88

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.