Terug

Volg Hart van Nederland

Zo'n 150 tips binnen na uitloven beloning in cold case vermiste Jaïr Soares

112

20 mrt 2023, 11:01

De Peter R. de Vries Foundation heeft in totaal zo'n 150 tips ontvangen over de in 1995 verdwenen 7-jarige Jaïr Soares na het uitloven van een beloning voor de gouden tip in augustus vorig jaar. Tot en met afgelopen zaterdag konden tipgevers aanspraak maken op de 250.000 euro.

"Uiteraard zijn wij blij dat er zoveel mensen hebben gereageerd met wat ze hebben gezien, gehoord of denken te weten", zegt voorzitter van het fonds Kelly de Vries. "Uiteindelijk gaat het om die ene tip die leidt naar de vondst van Jaïr." De komende periode gaat een coldcaseteam de laatste tips onderzoeken.

De familie van Jaïr deed 24 jaar na zijn vermissing een emotionele oproep:

Opnieuw aandacht voor langdurig vermiste Jaïr Soares (7)
2:08
Opnieuw aandacht voor langdurig vermiste Jaïr Soares (7)

Tikkertje

Jaïr speelde tikkertje op het strand in Monster (Zuid-Holland) toen hij verdween. Het jongetje was buiten bij een strandtent toen zijn vader naar binnen ging om patat te bestellen. Een grote zoektocht leidde tot niets en er is nooit meer iets van Jaïr gehoord of gevonden.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.