Terug

Volg Hart van Nederland

Zoektocht naar derde slachtoffer gaat verder

Zoektocht naar derde slachtoffer gaat verder

112

10 mrt 2017, 09:02

Ondanks minder gunstige omstandigheden hervatten reddingswerkers in de Franse Alpen vrijdag de zoektocht naar de nog vermiste Nederlandse student die dinsdagmiddag met twee andere Nederlanders werd bedolven onder een lawine. Dat liet de Franse politie weten. Het is bewolkt, winderig en de temparatuur stijgt, waardoor de kans op nieuwe lawines toeneemt, zegt een woordvoerder. Aan de zoekactie doen veertig reddingswerkers en vier speurhonden mee. Zij verwachten het nog vermiste slachtoffer vrijdag te vinden. Bijna het hele gebied is al afgezocht. De drie snowboarders van 22, 21 en 25 jaar maakten deel uit van een groep Nijmeegse studenten die bij Valfréjus op wintersport waren. Het drietal was buiten de officiële piste aan het snowboarden toen ze dinsdag werden bedolven onder de sneeuw. De twee anderen zijn al dood teruggevonden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.