Terug

Volg Hart van Nederland

ZIEN: Zinderende achtervolging lachgasrijder eindigt in tasering

ZIEN: Zinderende achtervolging lachgasrijder eindigt in tasering

112

2 okt 2022, 20:40

Twee politieauto's zijn zondagmiddag beschadigd toen agenten in Delft een 26-jarige automobilist achtervolgden die aan een ballon met lachgas zat en gevaarlijk rijgedrag vertoonde. Niemand raakte gewond. De bestuurder is aangehouden.

Agenten wilden de automobilist controleren, nadat ze een melding hadden gekregen over een persoon die op een parkeerplaats lachgas gebruikte. De bestuurder sloeg op de vlucht en negeerde meerdere stoptekens.

Lachgas tank en tientallen ballonnetjes

Na een dollemansrit door Delft is de 26-jarige bestuurder klemgereden en vervolgens aangehouden op de Rotterdamseweg in Delft. Tijdens de aanhouding is door de politie een taser ingezet.

In het voertuig zijn meerdere lachgas tanks en tientallen ballonnetjes aangetroffen. Daarnaast laat een woordvoerder van de politie weten dat de bestuurder van de auto ook op meerdere mensen heeft geprobeerd in te rijden.

Hart van Nederland/ANP

Beeld: District8

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.