Terug

Volg Hart van Nederland

Zeven auto's betrokken bij grote kettingbotsing op A67

112

1 juni 2023, 16:53

Op de A67 heeft donderdagmiddag rond half vier bij Veldhoven een flinke botsing plaatsgevonden. Volgens een verslaggever ter plaatse waren zeven auto's betrokken bij het ongeval, waarbij geen ernstige gewonden vielen. Vier van deze voertuigen hebben aanzienlijke schade opgelopen en zijn niet meer rijdbaar, waardoor ze geborgen moeten worden.

De precieze toedracht van het ongeval is nog onduidelijk. Wat wel bekend is, is dat in een van de betrokken auto's een kind aanwezig was. Gelukkig raakte het kind niet gewond en heeft de politie het een troostbeertje gegeven om de schrik te verzachten, zo meldt Omroep Brabant.

Files

Het ongeluk zorgde voor aanzienlijke vertraging op de A67. Er ontstond een flinke file achter het incident, waardoor het verkeer volgens Rijkswaterstaat genoodzaakt was om 'in te schikken'. Dit resulteerde in een vertraging tot ongeveer een uur.

Hulpdiensten zijn ter plaatse om de situatie onder controle te krijgen en de weg zo snel mogelijk weer vrij te maken. De politie is een onderzoek gestart om de oorzaak van de botsing te achterhalen.

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.