Terug

Volg Hart van Nederland

Zeer zwaar ongeluk op N36: negen gewonden waarvan drie kinderen, weg afgeloten

112

16 dec 2022, 17:45

Negen mensen, waaronder drie kinderen, zijn gewond geraakt door een ongeluk op de N36 bij Beerze (Overijssel). De politie meldde rond 16.00 uur dat er vier voertuigen op elkaar waren gebotst.

Alle gewonden zijn naar het ziekenhuis overgebracht. De politie laat aan Hart van Nederland weten dat twee van hen er ernstig aan toe zijn. Een derde persoon "hangt tussen licht en zwaargewond in." Over aard verwondingen is nog niets bekend.

De weg is vanwege het ongeluk afgezet voor politieonderzoek. De weg blijft naar verwachting tot 20.00 uur dicht, meldt Rijkswaterstaat. Verkeer wordt omgeleid va de U44 en U45.

ANP

Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.