Terug

Volg Hart van Nederland

Zee aan bloemen voor overleden Hebe en Sanne wordt steeds groter

Zee aan bloemen voor overleden Hebe en Sanne wordt steeds groter

112

21 okt 2022, 19:22

In Vught hebben vandaag mensen de hele dag bloemen gebracht naar het huis van het overleden meisje Hebe (10) uit Vught. Het gehandicapte meisje was samen met haar begeleider Sanne (26) dagen vermist. Woensdagavond laat werden hun lichamen gevonden in een autowrak in het water.

Twee dagen na de vondst van de lichamen van Sanne en Hebe komen nog altijd veel mensen een bloemetje neerleggen. De verslagenheid bij mensen in de omgeving, maar ook ver daarbuiten is groot. Op foto's is te zien dat er steeds meer bloemen worden gelegd op de door de gemeente aangewezen locatie.

Tijd

Ook gisteren was het druk op de herdenkplek. Inwoners van Vught vertelden dat het nieuws over de dood van de twee was ingeslagen als een bom, te zien in onderstaande video. (Tekst gaat door onder de video)

Steeds meer bloemen bij Hebehuis in Vught
1:06
Steeds meer bloemen bij Hebehuis in Vught

Burgemeester Roderick Jan van de Mortel van Vught heeft ook een bloemetje gelegd. De herdenklocatie blijft ook de komende dagen nog liggen. "We proberen de mensen allemaal de tijd te geven om afscheid te nemen en hun gedachte kwijt te kunnen", zegt de gemeente.

De families van Hebe en Sanne laten via de stichting Namens de Familie weten dat zij nu graag tijd willen om het verlies te verwerken.

Beeld: Meesters Multi Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.