Terug

Volg Hart van Nederland

'Wraakvader' Mario H. langer vast

'Wraakvader' Mario H. langer vast

112

2 feb 2017, 13:33

Mario H, de 51-jarige vader uit Helmond die het heft in eigen hand nam door de belager van zijn dochter op te zoeken en te mishandelen blijft voorlopig vastzitten. De rechtbank in Den Bosch verlengde donderdag zijn voorarrest met nog eens twee maanden. H mishandelde op 19 januari Jack S. - een voormalig tbs-er- omdat die zijn tienerdochter via social media stalkte. Mario H. wist hem te traceren en sloeg hem meerdere keren met een metalen schep. Daarbij liep S. onder meer botbreuken op. Justitie verdenkt H. nu van poging tot doodslag. Ook zijn slachtoffer Jack S. zit nog vast. Hij werd door de politie gezocht omdat hij de voorwaarden schond van zijn invrijheidstelling waarvoor hij in november voor had moeten komen. Teleurgesteld De ex-vrouw van Mario, Nathalie, is erg teleurgesteld, omdat het behoorlijke impact heeft op haar gezin. Eigenlijk zou Mario over paar dagen vrijkomen, maar nu is het weer verlengt met twee maanden. "Ik moet het dadelijk mijn kinderen vertellen, maar ik zie er behoorlijk tegenop, omdat ik hun teleurstelling zie. Mario gaat daarnaast hoger beroep aantekenen tegen de uitspraak", aldus Nathalie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.