Terug

Volg Hart van Nederland

Vijf honden gered bij uitslaande woningbrand, bewoner gewond

112

17 dec 2023, 09:39

Bij een uitslaande brand in een woning aan de Zutphenseweg (N345) in Klarenbeek is zaterdagavond één van de bewoners gewond geraakt. Vijf honden konden tijdig uit het huis worden gered.

De brand werd rond 23.00 uur ontdekt door de bewoners. Ze wisten tijdig naar buiten te komen, samen met hun honden. Al snel sloegen de vlammen metershoog uit de woning. De rookontwikkeling was in de wijde omgeving goed te zien.

De brandweer kon niet voorkomen dat het pand volledig in vlammen opging. Het gezin van drie is buiten opgevangen, samen met hun honden. De man des huizes raakte gewond. Hij is nagekeken door ambulancepersoneel en vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis.

De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.