Terug

Volg Hart van Nederland

Witte kerst in Arnhem: vandalen bespuiten 21 auto's met bluspoeder

112

26 dec 2020, 10:50

Een aantal autobezitters in de Arnhemse wijk Presikhaaf kreeg tóch een witte kerst dit jaar, alleen niet op de manier die ze hoopten. Een stel vandalen heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag zeker 21 auto's ondergespoten met bluspoeder. In de wijk werden ook lege poederblussers gevonden. De politie Arnhem-Noord schrijft in een bericht op Facebook dat bluspoeder behoorlijke schade kan opleveren. "Dit poeder is schadelijk voor de lak en elektronica." Een wijkagent laat via Instagram weten dat de daders de auto's vermoedelijk vanuit een rijdende auto hebben besmeurd. "Onbegrijpelijk wat hier de lol van is." Slachtoffers en mensen die een poederblusser missen wordt verzocht aangifte te doen. De politie roept getuigen op zich te melden. Mensen die camerabeelden hebben wordt ook verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.