Terug

Volg Hart van Nederland

Wilde politieachtervolging vanuit Limburg eindigt in Den Bosch, man opgepakt

112

24 mrt 2023, 06:23

De politie heeft na een achtervolging vanuit Limburg met onder andere een politiehelikopter een verdachte aangehouden in Den Bosch. De persoon werd door de politie gezocht. Het is niet bekend waarvoor.

De achtervolging, waar volgens het Brabants Dagblad zo'n 25 politieauto's bij betrokken waren, eindigde op de Kempenlandstraat. Daar bracht de verdachte zijn auto tot stilstand. Een speciale eenheid van de politie arresteerde de voortvluchtige.

Kenteken geregistreerd

Het Brabants Dagblad meldt dat de politie de verdachte op het spoor kwam nadat het kenteken van de auto door een camera werd geregistreerd toen hij de grens overkwam. De achtervolging zou onder andere door de dorpen Sint-Michielsgestel en Den Dungen zijn gegaan.

ANP

Beeld: Meesters Multi Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.