Terug

Volg Hart van Nederland

Wie is de dode in de uitgebrande auto? Politie heeft vermoeden

112

26 mrt 2023, 13:17

Wie is de persoon die in de uitgebrande auto op een verlaten zandpad in Oisterwijk werd gevonden? Hoewel de identificatie nog niet is afgerond, heeft de politie een vermoeden om wie het gaat.

Het vaststellen van de identiteit van een slachtoffer in een uitgebrande auto is niet eenvoudig, laat een woordvoerder van de politie weten aan het ANP. "We doen alle onderzoeken en scans om zeker te weten om wie het gaat." Er is een vermoeden wie het is, maar dat moet nog officieel vastgesteld worden door het onderzoek.

Bekijk de beelden van de uitgebrande auto:

Dode gevonden in uitgebrande auto
0:43
Dode gevonden in uitgebrande auto

Rond elf uur zaterdagochtend werd de politie gewaarschuwd dat er een auto in brand stond. Ter plaatse leek het een gewone autobrand te zijn, maar al snel bleek dat er een persoon in de auto zat. De brandweer heeft de brand geblust.

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.