Terug

Volg Hart van Nederland

Foutje, bedankt! Zes auto's in vlammen op door wegbranden onkruid

112

12 juni 2023, 12:44

Wat een simpele routineklus had moeten zijn, is uitgelopen in een zesvoudige autobrand. Bij het wegbranden van onkruid op een parkeerplaats aan de Somerenseweg in Heeze sloeg het vuur over naar een aantal auto's.

De brandweer kwam met spoed naar het parkeerterrein, niet in de laatste plaats omdat het vuur over zou kunnen slaan naar het omliggende bos. Omdat één van de auto's elektrisch was, moest die worden ondergedompeld. Uiteindelijk zijn vier geparkeerde auto's compleet uitgebrand, twee wagens liepen beschadigingen op.

Bij de brand is niemand gewond geraakt.

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.