Terug

Volg Hart van Nederland

Wéér explosie aan de Crooswijkseweg in Rotterdam

112

30 apr 2023, 07:14

Op de Crooswijkseweg in Rotterdam is in de nacht van zaterdag op zondag om 2.30 uur een explosief afgegaan bij het pand van een toko, meldt de politie. Daarbij raakte niemand gewond.

De politie doet onderzoek en is in de omgeving op zoek naar de dader(s). Het is het vierde incident in deze straat deze week. Vrijdag werd er nog een aanslag voorkomen.

In Rotterdam zijn dit jaar tot nu toe al 49 ontploffingen bij woningen en bedrijfspanden geteld. Dat zijn er al net zo veel als heel vorig jaar.

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd de buurt ook al opgeschrikt door explosies, aan de Strevelsweg en Crooswijkseweg. Het vermoeden is dat de incidenten veelal te maken hebben met de drugshandel:

Rotterdammers leven in angst door explosies en geweld
1:33
Rotterdammers leven in angst door explosies en geweld

ANP

Beeld: Video Duivestein

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.