Terug

Volg Hart van Nederland

'Levensgevaarlijk vuurwerk' aangetroffen in woning centrum Dordrecht

'Levensgevaarlijk vuurwerk' aangetroffen in woning centrum Dordrecht

112

5 dec 2020, 21:10

In een woning in het centrum van Dordrecht heeft de politie ruim 1200 nitraten en zo'n 125 cobra's aangetroffen en in beslag genomen. De 16-jarige bewoner van het pand is aangehouden, meldt de politie die spreekt van "levensgevaarlijk vuurwerk". De vondst werd gedaan na een anonieme tip. De politie waarschuwt voor het gevaar van zwaar illegaal vuurwerk bij mensen thuis. Dit vuurwerk levert grote risico's op, het heeft een gigantische kracht en impact en is levensgevaarlijk, is de boodschap. ANP Foto: Politie.nl

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.