Terug

Volg Hart van Nederland

Politie vindt vuurwapens, messen, zwaarden en zwaar vuurwerk in woning Rotterdam

Politie vindt vuurwapens, messen, zwaarden en zwaar vuurwerk in woning Rotterdam

112

19 dec 2020, 18:03

In een huis aan de Genuahof in Rotterdam heeft de politie meerdere vuurwapens, messen, zwaarden, munitie en wat zwaar vuurwerk gevonden. De vier in de woning aanwezige mensen, een 59-jarige vrouw en drie mannen van 27, 33 en 61 jaar, zijn aangehouden. De messen en zwaarden zijn mogelijk geen strafbare wapens maar zijn voorlopig toch in beslag genomen. Bij het vuurwerk ging het om cobra’s en nitraten. De politie was vrijdag een kijkje gaan nemen na een tip. ANP/Redactie

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.