Terug

Volg Hart van Nederland

Vrouw zwaargewond bij ongeluk op N857, traumahelikopter ingezet

112

24 jan 2024, 11:12

Een 26-jarige vrouw uit Hardenberg is woensdagochtend zwaargewond geraakt bij een ongeluk op de N857 ter hoogte van het Drentse Papenvoort, meldt de politie. Hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, kwamen massaal ter plaatse.

Het ongeluk gebeurde rond 07.30 uur, door nog onbekende oorzaak. Op beelden is te zien hoe een bestelbusje tegen een boom tot stilstand is gekomen. De bestuurster is gestabiliseerd en met ernstige verwondingen naar een ziekenhuis gebracht.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Beeld: Persbureau Meter

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.