Terug

Volg Hart van Nederland

Vrouw steekt man neer in horecapand Westerbork, dader en slachtoffer kenden elkaar

Vrouw steekt man neer in horecapand Westerbork, dader en slachtoffer kenden elkaar

112

18 apr 2022, 12:06

Een 32-jarige vrouw uit Hoogeveen is aangehouden nadat zij een 34-jarige plaatsgenoot neer had gestoken. Het incident gebeurde zondagavond in Westerbork. Het slachtoffer en de verdachte zijn bekenden van elkaar.

De steekpartij vond rond 19.00 uur plaats in een horecagelegenheid aan de Beilerstraat. Het slachtoffer moest uiteindelijk naar het ziekenhuis om te worden behandeld aan zijn verwondingen.

Een half uur na het incident kon de vrouwelijke verdachte worden aangehouden. Het is nog niet duidelijk wat de aanleiding is geweest. Politie is een onderzoek gestart.

Beeld: ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.