Terug

Volg Hart van Nederland

Vrouw raakt gewond na beknelling onder luchtballonmand in Houten

112

15 juni 2023, 22:24

Een vrouw in Houten is donderdagmiddag vast komen te zitten onder de mand van een luchtballon. Ze moest door omstanders worden bevrijdt. Dat meldt een correspondent ter plaatse.

Het ging mis terwijl de passagiers van de luchtballon instapten. Volgens omstanders stonden er al zeker zeven mensen in de mand en moesten er nog twee bij. Terwijl zij instapten, kwam de mand ineens in beweging. Hoe dat kon gebeuren, is niet bekend.

De politie meldt om 21.30 uur dat de persoon eronder vandaan is gehaald. Diegene is gewond, maar wel aanspreekbaar. De vrouw is wel met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeluk gebeurde op een veld waar meerdere luchtballonnen op zouden stijgen. Die zijn aan de grond gehouden na het incident.

Beeld: Koen Laureij

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.