Terug

Volg Hart van Nederland

Vrouw Houten blijkt toch niet ontvoerd

Vrouw Houten blijkt toch niet ontvoerd

112

6 juni 2023, 16:42

De vrouw van wie gedacht werd dat ze zondag ontvoerd was in Houten, blijkt toch niet ontvoerd te zijn geweest. De politie heeft contact met haar gehad en ze is in orde. Er is geen sprake geweest van een strafbaar feit.

Zondag rond 16.55 uur meldde iemand aan de politie dat vanaf het parkeerterrein van het Van der Valk-hotel aan de Hoofdveste mogelijk een jonge vrouw van haar vrijheid werd beroofd en dat ze onder dwang in een auto werd geduwd. Hierbij waren vermoedelijk twee mannen betrokken.

Opgehaald

De politie zegt "uitvoerig onderzoek" te hebben gedaan. Daaruit is gebleken dat van een ontvoering geen sprake is geweest. Er is dinsdag contact met de vrouw geweest en ze is in goede gezondheid, zoals de politie het noemt. Ze stellen ook dat ze heeft bevestigd dat zij op die dag en het betreffende tijdstip is opgehaald, zonder dat er strafbare feiten bij zijn komen kijken.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.