Terug

Volg Hart van Nederland

Vrouw (66) overleden bij ernstig ongeluk, jongetje (5) in zorgelijke toestand

112

21 apr 2023, 17:36

Bij een zeer ernstig ongeluk nabij de afrit A27 Veemarkt met de Biltse Rading in Utrecht is een vrouw om het leven gekomen. Een jong kind van 5 jaar oud raakte zwaargewond, zo laat de politie weten.

Het 66-jarige slachtoffer uit Woerden was met twee kinderen aan het lopen toen ze rond 15.45 uur de weg overstak. Op dat moment werd ze aangereden door een 57-jarige automobiliste uit Huizen. Zij is, zoals altijd gebeurt bij dit soort incidenten, aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het ziekenhuis.

Veel hulpverleners kwamen op het ongeluk af. Twee traumahelikopters zijn ingezet bij het ongeluk, en ook veel hulpdiensten zijn ter plaatse. Een van de kinderen raakte bij het ongeval zwaargewond. Hij is vervoerd naar een ziekenhuis. Het andere kindje bleef ongedeerd.

De Biltse Rading is vanwege het ongeluk in beide richtingen dicht.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar getuigen van het ongeluk. "Heeft u het ongeval zien gebeuren en nog niet met de politie gesproken? Laat het ons dan weten. Heeft u wellicht dashcam-beelden van het incident? Ook dan ontvangt de politie die graag", aldus de politie. De politie kan bereikt worden via 0900-8844 of via dit tipformulier.

Beeld: Koen Laureij

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.