Terug

Volg Hart van Nederland

Vrouw doodgestoken in Haarlemse woning, verdachte aangehouden

Vrouw doodgestoken in Haarlemse woning, verdachte aangehouden

112

17 sep 2022, 12:45

Een vrouw is zaterdagochtend om het leven gekomen bij een steekincident in een woning in Haarlem. Dat meldt de politie op Twitter. Agenten troffen het slachtoffer zwaargewond aan in de woning. Ondanks de hulp is zij bezweken aan haar verwondingen. Er is een verdachte aangehouden.

De toegesnelde agenten hadden een melding gekregen over een steekpartij in een flatgebouw aan de W.F. Hermansstraat in Haarlem-Noord, vlakbij het ziekenhuis.

Over de identiteit van het slachtoffer en de verdachte en hun relatie is nog niets bekend gemaakt. Er wordt nog onderzocht wat er is gebeurd in de flatwoning.

Beeld: HFV

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.