Terug

Volg Hart van Nederland

Vrouw die bekneld raakte onder luchtballon in Houten maakt het goed

112

16 juni 2023, 13:29

De vrouw die donderdagavond gewond raakte door een ongeval met een luchtballon in Houten maakt het naar omstandigheden goed. Dit bevestigt ballonbedrijf Greetzz na berichtgeving van RTV Utrecht. De vrouw kwam donderdag vast te zitten onder de mand van een luchtballon.

Samen met andere passagiers wilde de vrouw instappen voor een vlucht. De ballon en daarmee ook de mand kwamen toen plots in beweging door een windvlaag. Andere passagiers konden wegspringen, maar het slachtoffer kwam onder de mand terecht en werd een paar meter meegesleurd. Ze raakte hierbij gewond en werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeluk gebeurde op een veld waar meerdere luchtballonnen op zouden stijgen. Die zijn aan de grond gehouden na het incident.

De politie doet nog onderzoek naar het ongeval, maar kon vrijdag nog niets zeggen over de oorzaak. De hulpdiensten waren volgens Greetzz snel ter plaatse. Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.