Terug

Volg Hart van Nederland

Man sluipt verzorgingshuis binnen en stompt 94-jarige vrouw

Man sluipt verzorgingshuis binnen en stompt 94-jarige vrouw

112

21 juli 2023, 17:00

Een 54-jarige man zonder vaste woonplaats is donderdagavond betrapt in de woning van een ouder echtpaar in een verzorgingshuis in Tilburg. De 94-jarige bewoonster is door hem gestompt. De man is opgepakt.

Toen het echtpaar terug de woning in liep, zagen zij de man de badkamer uitlopen. De 94-jarige vrouw wilde alarm slaan, maar werd vastgepakt en gestompt door de inbreker.

Deze laffe daad staat niet op zichzelf:

Brute woningoverval op bejaarde vrouw in Den Haag
0:51
Brute woningoverval op bejaarde vrouw in Den Haag

Overmeesterd

Twee medewerkers van het verzorgingshuis grepen in en wisten de man te overmeesteren. Ze droegen hem over aan de politie. "De man is een veelpleger die al gezocht werd voor twee soortgelijke zaken elders in het land", meldt de politie.

De verdachte werd betrapt met een tas waarin vermoedelijk gestolen spullen zaten. Hij is gearresteerd en zal volgende week maandag voor de rechter verschijnen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.