Terug

Volg Hart van Nederland

Vrouw (59) raakt zwaargewond bij ernstig ongeluk in Niekerk

112

12 juni 2023, 10:27

Een 59-jarige automobilist uit Westerkwartier is maandagochtend zwaargewond geraakt bij een ernstig ongeluk in Niekerk, een dorp ten westen van de stad Groningen. Een tweede automobilist, een 22-jarige man, ook uit Westerkwartier, raakte ook gewond bij het ongeluk.

Het ongeluk gebeurde rond 06.55 uur op de Fanerweg vlakbij Niekerk. De klap moet flink zijn geweest want de ravage op de weg is goed te zien. De personenauto komt in een naastgelegen sloot terecht en de busje belandt op zijn kant op de weg. De hulpdiensten zijn snel ter plaatse, ook wordt er een traumahelikopter opgeroepen.

Een van de gewonden zit bekneld en moet door de brandweer uit het wrak gehaald worden.

Het is nog niet duidelijk hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. De weg is tijdelijk afgesloten en de politie doet onderzoek naar de toedracht.

Beeld: Persbureau Meter

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.