Terug

Volg Hart van Nederland

Vrouw (22) slaat agent meerdere keren in gezicht in Leeuwarden

Vrouw (22) slaat agent meerdere keren in gezicht in Leeuwarden

112

18 juni 2023, 14:10

Een 22-jarige vrouw heeft zaterdagnacht een agent mishandeld in de binnenstad van Leeuwarden. Ze gaf hem meerdere klappen in zijn gezicht en schopte tegen zijn been.

Agenten waren rond 1.20 uur bezig met een staandehouding toen twee mannen zich daar mee gingen bemoeien. De mannen weigeren weg te gaan en een van de agenten krijgt een duw. Na de staandehouding gaan de agenten even verderop op een andere plek staan. Opnieuw komt één van de mannen op de agenten af. Volgens de politie gedraagt hij zich 'opnieuw erg provocerend richting de agenten'.

Vervolgens bemoeit ook een vrouw zich met de situatie en deelt ze een paar klappen uit in het gezicht van een agent. Ze slaat de agent meerdere keren en schopt hem tegen zijn been.

Flinke hoofdpijn

De agent had na het geweld flinke hoofdpijn en heeft aangifte gedaan. De 22-jarige vrouw uit Leeuwarden is aangehouden. De 45-jarige man uit Leeuwarden die zich opnieuw provocerend gedroeg richting agenten en weigerde te vetrekken is aangehouden vanwege openbare dronkenschap. De politie doet verder onderzoek naar wat er precies is gebeurd. Wie iets heeft gezien, wordt verzocht contact op te nemen met de politie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.