Terug

Volg Hart van Nederland

Vrachtwagenchauffeur (68) overleden na aanrijding in Wezep

112

12 apr 2023, 14:34

Een 68-jarige vrachtwagenchauffeur uit Wezep is om het leven gekomen bij een ongeval in zijn woonplaats. Dat heeft de politie woensdag laten weten.

Het slachtoffer raakte dinsdag zwaargewond bij een aanrijding met een pakketbezorger, op de Duivendansweg. Hij werd meegenomen naar het ziekenhuis, waar hij later aan zijn verwondingen is overleden.

De politie heeft de bestuurder van het busje aangehouden, volgens de standaardprocedure bij een dodelijk ongeluk. Deze 41-jarige man uit Harderwijk is in afwachting van de uitkomsten van het onderzoek vrijgelaten.

Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.