Terug

Volg Hart van Nederland

Vrachtwagen met bieten kantelt op N370 bij Groningen

112

5 jan 2024, 07:38

Op de N370 bij Groningen is in de nacht van donderdag op vrijdag een vrachtwagen met bieten gekanteld. De rijbaan richting Winsum lag daardoor bezaaid met bieten. De chauffeur van de vrachtwagen raakte licht gewond.

Hulpdiensten kwamen na het ongeval ter plaatse. De chauffeur is door ambulancepersoneel nagekeken en ter plekke aan zijn verwondingen behandeld.

De weg was na het ongeval urenlang dicht. Niet alleen moesten alle bieten van de weg worden gehaald, ook de gekantelde vrachtwagen moest weer overeind worden getild. De vrachtwagen raakte door het ongeval zwaar beschadigd.

De politie onderzoekt nog hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Beeld: Persbureau Meter

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.