Terug

Volg Hart van Nederland

Man (24) laadt telefoon op bij politiebureau, moet blijven wegens openstaande celstraf

Man (24) laadt telefoon op bij politiebureau, moet blijven wegens openstaande celstraf

112

27 feb 2023, 10:52

We kennen allemaal de stress van een telefoonbatterij die richting de laatste procentjes gaat. Maar voor een voortvluchtige man uit Polen was de nood zo hoog, dat hij besloot om hulp te vragen in het politiebureau.

De agenten in het Zuid-Hollandse Bergambacht zullen raar hebben staan te kijken toen de 24-jarige man het bureau binnen liep. Hij kwam om zijn telefoon op te laden, maar bij controle bleek hij een veroordeling te hebben, meldt de politie maandag.

De man is aangehouden, omdat hij nog een gevangenisstraf van drie jaar in Duitsland moet uitzitten. Waar de man voor is veroordeeld is niet bekend. Hij zit vast en wacht op zijn overlevering.

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.