Terug

Volg Hart van Nederland

Voor tweede keer in korte tijd explosie in dezelfde straat in Rotterdam

112

9 juni 2023, 07:18

Voor de tweede keer in korte tijd heeft er een explosie plaatsgevonden in de Cortenbachsingel in het zuidoosten van Rotterdam. Ook ditmaal ging het explosief af bij een woning, meldt de politie. Niemand raakte gewond.

Het gaat om een andere woning dan het huis dat woensdagavond doelwit was. Toen raakte een bewoner lichtgewond.

Reeks explosies

De politie ging bij de vorige explosie uit van opzet en onderzoekt of er een verband is met de nieuwe explosie. In de nacht van woensdag op donderdag was er ook een explosie bij een portiek in de Eric Kropstraat in Rotterdam-Feijenoord. Bij een andere portiek in diezelfde straat was het eerder deze week ook al raak. De regio Rotterdam heeft de afgelopen tijd te maken met een groot aantal explosies. Er zijn veiligheidsmaatregelen genomen zoals extra toezicht en de politie heeft de opsporingscapaciteit uitgebreid.

ANP

Beeld: Video Duivestein

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.