Terug

Volg Hart van Nederland

Voetganger overleden na aanrijding met taxi in Amsterdam

112

14 okt 2023, 22:01

Door een aanrijding in Amsterdam Nieuw-West is zaterdagavond een voetganger om het leven gekomen. Het betrokken voertuig is een taxi, bevestigt een woordvoerder van de politie na berichtgeving door AT5. Volgens de Amsterdamse nieuwssite is het slachtoffer een man.

Het ongeluk vond rond 20.00 uur plaats op de Seineweg in Sloterdijk, vlakbij een volkstuintjescomplex. Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse.

De taxichauffeur is meegenomen naar het politiebureau om een verklaring af te leggen. De politie doet ter plaatse onderzoek. Hiervoor is het verkeer op de weg stilgelegd.

Hart van Nederland/ANP

Beeld: HFV/Mizzle Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.