Terug

Volg Hart van Nederland

Vijf kinderen en bestuurder gewond naar ziekenhuis na ernstig ongeval Zeeland

112

5 juni 2023, 17:43

In IJzendijke (Zeeland) is maandagmiddag een ernstig auto-ongeluk gebeurd. Bij het ongeluk waren vijf kinderen betrokken. Alle kinderen en de bestuurder van de auto moesten gewond naar het ziekenhuis worden gebracht.

Dat bevestigt een woordvoerder van de politie aan Hart van Nederland. Volgens de woordvoerder gaat het om een eenzijdig ongeval. "Ze werden alle 6 naar het ziekenhuis gebracht met onbekend letsel."

Bestuurder bevrijd

Er werden na de melding rond 15.00 uur meteen meerdere ambulances en een brandweerploeg opgeroepen. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen. Die landde volgens een correspondent ter plaatse ongeveer een uur later bij het ziekenhuis in Terneuzen.

De brandweer heeft de bestuurder uit het voertuig bevrijd. Op dit moment wordt onderzoek gedaan naar wat er precies is gebeurd.

Beeld: Provicom

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.