Terug

Volg Hart van Nederland

Vier Nederlanders omgekomen bij ongeluk met drie Porsches in Duitsland

112

26 mrt 2023, 17:55

Bij een verkeersongeluk met drie Porsches zijn volgens Duitse politie vier Nederlanders om het leven gekomen. De sportauto's reden in de regen de grens over. Daarna volgde een botsing.

De overledenen zijn drie mannen van 39, 42 en 56, een vrouw van 37 jaar. Het fatale ongeluk gebeurde op de Duitse autosnelweg A3 vlak bij de Nederlandse grens. Volgens de krant Bild waren de drie auto's vermoedelijk samen onderweg.

Volgens de Duitse politie verloor de bestuurder van een Porsche Cayman de macht over het stuur en belandde hij in een sloot. Samen met zijn passagier wist hij uit de auto te komen. Ze stonden langs de weg met een man - mogelijk ook deel van het gezelschap - die gestopt was om hulp te verlenen.

Op dat moment verloor een 56-jarige Nederlander in een Porsche 911 - mogelijk ook deel van het gezelschap dat met z'n allen in sportauto's op pad was - op datzelfde stuk weg de macht over het stuur. Daardoor raakte hij de drie personen die langs de weg stonden en botste daarna tegen de vangrail. Alle vier kwamen ze om het leven.

Bron: ANP Beeld: SPS media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.