Terug

Volg Hart van Nederland

Verdwenen beeld van Van Gogh is terecht, blijkt oudejaarsstunt

Verdwenen beeld van Van Gogh is terecht, blijkt oudejaarsstunt

112

1 jan 2024, 01:37

Het verdwenen beeld van Vincent van Gogh in Assen is terecht. Het beeld is door oudejaarsvereniging De Oliebol meegenomen naar het Drentse plaatsje Vledder, heeft de vereniging uit Vledder rond de jaarwisseling onthuld.

Het beeld van Van Gogh verdween eerder deze maand van de Kop van de Vaart in Assen, waar het door ondernemersvereniging Vaart in Assen was neergezet ter gelegenheid van de Van Gogh-tentoonstelling in het Drents Museum.

Eind 2022 werden van het Media Park in Hilversum de letters van het Top 2000-logo gestolen. Daar was destijds Oudejaarsploeg De Geitefok voor verantwoordelijk:

Letters Top 2000 Café gestolen van Mediapark Hilversum
0:12
Letters Top 2000 Café gestolen van Mediapark Hilversum

De vereniging liet vorige week weten aangifte te hebben gedaan van diefstal.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.