Terug

Volg Hart van Nederland

Verdachte aangehouden voor dodelijke aanrijding waarbij vrouw (92) om het leven kwam

112

3 feb 2024, 08:59

De politie heeft vrijdag een verdachte opgepakt in verband met de dodelijke aanrijding in het Brabantse Etten-Leur. Dat laat de politie zaterdag weten. Bij de aanrijding kwam een 92-jarige vrouw om het leven die de straat wilde oversteken met een rollator.

Het fatale ongeluk gebeurde donderdag de Anna van Berchemlaan. Ze zou bij het oversteken met haar rollator ten val zijn gekomen waarna een bestelbus haar aanreed. De 62-jarige chauffeur uit Breda reed na het ongeluk door.

Politie vraagt om meer beelden van ongeluk

De vrouw werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht waar ze later overleed. De verdachte zit nog vast en ook de bestelbus is in beslag genomen voor onderzoek.

Het onderzoek naar het incident gaat door en de politie is op zoek naar getuigen en videobeelden.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.