Terug

Volg Hart van Nederland

Verdacht pakketje gevonden onder voertuig in Emmen, woningen ontruimd

112

10 jan 2024, 13:23

De politie doet onderzoek naar het verdachte pakketje dat dinsdagavond laat werd aangetroffen onder een voertuig in Emmen. Uit voorzorg werden drie woningen ontruimd.

Onderzoek heeft uitgewezen dat er geen sprake was van explosief materiaal. Toen de situatie veilig bleek, konden de geëvacueerde bewoners weer terug naar huis.

EOD ter plaatse

De hulpdiensten werden dinsdag rond 23.45 uur gewaarschuwd over het verdachte pakketje onder het voertuig aan de Fokkingeslag. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) kwam ter plaatse. De politie heeft het voorwerp in beslag genomen voor onderzoek, dat verder onder meer ook bestaat uit buurtonderzoek, het horen van getuigen en bekijken van camerabeelden.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

ANP

Beeld: Persbureau Meter

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.