Terug

Volg Hart van Nederland

Veel vertraging door brandende vrachtwagen op A27 bij Hank

Veel vertraging door brandende vrachtwagen op A27 bij Hank

112

24 okt 2023, 08:51

Op de A27 van Gorinchem naar Breda heeft bij Hank brand gewoed in een vrachtwagen. Dat zorgde voor lange files en veel vertraging, meldt de ANWB dinsdag. Richting het zuiden was de weg vanwege de brand enige tijd helemaal dicht. Inmiddels is er weer een rijstrook open.

De trailer van de vrachtwagen is volledig uitgebrand. Wat in de trailer vervoerd werd, is niet bekend. Het is ook niet bekend wat de oorzaak van de brand is.

In de loop van de ochtend pas weer volledig open

Rijkswaterstaat verwacht de weg rond 11.30 uur weer volledig vrij te geven. Eerder dacht Rijkswaterstaat dat de weg rond 10.30 uur vrijgegeven zou worden maar de afhandeling duurt langer dan verwacht.

Mensen die dinsdagochtend van Gorinchem richting Breda en Antwerpen moeten reizen kunnen het best via Rotterdam omrijden.

Beeld: Weginspecteur Ivo

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.