Terug

Volg Hart van Nederland

Brandweer bevrijdt vastzittende man uit ondergrondse container

112

2 feb 2024, 12:30

De brandweer heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een man uit een benarde situatie bevrijd aan de Algiersstraat in Rotterdam. De man hing ondersteboven in een ondergrondse container en zat klem.

De man had zijn huissleutels en een tas met kleding in de container laten vallen en probeerde deze er weer uit te halen. De brandweer moest er aan te pas komen en is langdurig bezig geweest om de man te bevrijden.

'Nog even volhouden!'

Op beelden is te zien hoe de man met z'n benen buiten de container bungelde. De brandweer had grote moeite om de man los te krijgen. Op de achtergrond hoor je een mevrouw hen bemoedigend toeroepen en de man geruststellend. "Jullie kunnen het! Nog even volhouden!"

De man raakte niet gewond en is na zijn bevrijding door een buurvrouw naar familie gebracht.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.