Terug

Volg Hart van Nederland

Vandalen slopen massaal auto's in wijk Emmen, politie zoekt daders

112

27 jan 2024, 13:07

Aan de Ravelijn en omgeving in Emmen hebben vandalen in de nacht van vrijdag op zaterdag flink toegeslagen. De politie ontving een melding rond 03.20 uur, maar tegen de tijd dat de agenten aanwezig waren, was het al te laat: de ruiten van een groot aantal voertuigen waren vernield.

De politie is begonnen met een onderzoek om de daders te identificeren en te achterhalen wat er precies is gebeurd. Het is nog onduidelijk of er iets is gestolen uit de beschadigde personenauto's en bedrijfswagens. Ook het glas van een bushalte moest het ontgelden.

Politie zoekt getuigen

Getuigen of personen met relevante informatie worden verzocht contact op te nemen met de politie in Emmen via 0900-8844 of www.politie.nl. Mensen met beveiligingscamera's in de buurt worden gevraagd te helpen met eventuele aanwijzingen met betrekking tot de vernielingen.

Aangifte van schade kan digitaal worden gedaan via deze link met vermelding van het registratienummer BVH2024023625.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Beeld: Persbureau Meter

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.