Terug

Volg Hart van Nederland

Uitslaande brand verwoest woning in Zeist

Uitslaande brand verwoest woning in Zeist

112

7 nov 2017, 11:26

Een uitslaande brand een een woning is Zeist heeft de woning vrijwel volledig verwoest. De brand in de wijk Nijenheim brak rond 05:30 uit en breidt zich snel uit naar de rest van de woning. De bewoners van de woning werden op tijd uit het huis gehaald en zijn in veiligheid gebracht. Het zou gaan om een gezin met twee jonge kinderen. De kinderen zijn ondergebracht bij een buurvrouw waarvan het huis niet in gevaar was door de brand. De naastgelegen woningen zijn door de brandweer wel ontruimd.

Bericht gaat verder onder de video http://www.kijk.nl/video/lroZJ0InWQVS?autoplay=0 Ondanks dat het een felle uitslaande brand was heeft de brandweer kunnen voorkomen dat het vuur oversloeg naar de buren. De woning worden nog wel uitgebreid gecontroleerd door de brandweer. Over de oorzaak van de brand kan de brandweer nog geen uitspraken doen. Het gezin dat nu hun woning heeft verloren, zou volgens buurtbewoners al geen beste dag voor de boeg hebben. Het gezin zou dinsdag een uitvaart hebben van een familielid. https://twitter.com/MarloesHVNL/status/927834789150908416 Beeld: Menno Bausch

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.