Terug

Volg Hart van Nederland

Tygo Gernandt in rouw om doodgestoken 'broertje' Jimmy (21)

112

30 mei 2023, 15:18

Acteur Tygo Gernandt heeft op Instagram emotioneel gereageerd op de dood van de 21-jarige Jimmy uit Diemen. De man kwam zondagavond om het leven bij een steekpartij op het Solid Grooves festival in Amsterdam.

"Ons lieve vriendje Jimmy is er niet meer! Als je iets weet let me know! My little brother alle liefs licht en liefde voor de familie schepers!! Mooie reis lieve man! Ik hou van je!", schrijft Gernandt. Hij deelt ook een foto waarin getuigen worden opgeroepen om beelden te delen met de politie.

"Ik ben zo geschrokken. Ik noemde Jimmy altijd mijn lieve kleine broertje, dat ik ken omdat ik eigenaar ben geweest van het restaurant dat nu van zijn familie is. Ik heb mijn aandeel vier jaar geleden verkocht", vertelt de acteur tegen het AD.

Ruzie om zonnebril

Volgens Tygo is nog geprobeerd om het slachtoffer te reanimeren, maar in het ziekenhuis is Jimmy aan zijn verwondingen overleden. Aan de steekpartij zou een ruzie vooraf zijn gegaan over een zonnebril. Het slachtoffer zou daarbij hebben geprobeerd zijn zwager te beschermen, wat hem uiteindelijk fataal werd.

Inmiddels heeft de politie drie 21-jarige mannen uit Amsterdam opgepakt als verdachten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.