Terug

Volg Hart van Nederland

Tweede Nederlandse kindje (3) overleden na ernstig ongeluk in Duitsland

112

11 jan 2024, 09:16

Door een aanrijding van vorige week tussen twee auto's met een Nederlands kenteken in het Duitse Selfkant, vlak over de grens bij Sittard in Limburg, is nu ook een tweede kindje uit Nederland om het leven gekomen. Dat meldt de Duitse politie.

De jongen van 3 jaar is woensdag in een ziekenhuis bezweken aan zijn verwondingen. Het ongeluk gebeurde vrijdagmiddag rond 17:00. Beide bestuurders zaten bekneld en moesten door de hulpdiensten bevrijd worden. Een peuter van 2 jaar was op de plek van het ongeluk overleden.

Over de identiteit van de dode en gewonden doet de politie geen mededelingen. De oorzaak van het ongeluk is nog niet bekend.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.