Terug

Volg Hart van Nederland

Tweede explosie in Rotterdamse straat, nu bij andere tabakshop

112

7 aug 2023, 07:28

Maandagochtend rond 05.15 uur vond opnieuw een explosie plaats bij een tabakshop in de Vierambachtsstraat in het centrum van Rotterdam, meldt de politie. Daarbij raakte niemand raakte gewond.

De explosie gebeurde bij een ander pand dan de tabakshop die in de nacht van zaterdag op zondag werd beschoten. Dat incident ging ook met een explosie gepaard.

Meer dan honderd

In verband met het laatste incident is nog niemand aangehouden. De politie doet onderzoek en vraagt mensen die informatie of beelden hebben contact op te nemen.

In 2023 zijn in Rotterdam en omgeving al meer dan honderd geweldsincidenten met ontploffingen of beschietingen van woningen en bedrijfspanden geweest, meer dan in heel vorig jaar.

ANP

Beeld: Video Duivestein

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.